WEKO3
アイテム
佐野市地域活性化のための商品開発の検討 : いもフライをモチーフにした菓子の開発
https://doi.org/10.15109/00000110
https://doi.org/10.15109/0000011024bd9ca8-51d9-40d4-9e74-009c06dbcaec
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
研究紀要_29号_04野中・藤田・山﨑・本間 (1.1 MB)
|
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2018-09-15 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 佐野市地域活性化のための商品開発の検討 : いもフライをモチーフにした菓子の開発 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Study on product development for revitalization of Sano-City : Development of the Imo-fry snack | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | いもフライ | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | 佐野市 | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | エクストルーダー | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | 商品開発 | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | 破断応力 | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
ID登録 | ||||||
ID登録 | 10.15109/00000110 | |||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||
著者 |
野中, 春奈
× 野中, 春奈× 藤田, 睦× 山﨑, 敬子× 本間(橋本), 環× Nonaka, Haruna× Fujita, Mutsumi× Yamazaki, Keiko× Honma(Hashimoto), Tamaki |
|||||
抄録 | ||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||
内容記述 | We considered developing new confectionery utilizing Imo-fry which is the local food of Sano City as a motif. Research was focused on puffed snack which uses extruder. We studied structural observation and physical properties evaluation about influences to add potatoes as ingredients of snack. It was meaningful research to explore issues for realizing confectionery development, including noticing the need to evaluate taste and texture. |
|||||
書誌情報 |
佐野日本大学短期大学研究紀要 en : Sano Nihon University College bulletin 号 29, p. 31-37, 発行日 2018-03-31 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | 佐野日本大学短期大学 | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 2434-0707 | |||||
書誌レコードID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA12824278 | |||||
論文ID(NAID) | ||||||
識別子タイプ | NAID | |||||
関連識別子 | 40021637373 |